7. februar 2012

Jente angrepet av gepard i Namibia = Tull

TULL TULL OG ATTER TULL !                                                  

Arg , jeg blir så irritert på media noen ganger.. Her skriver de at jenta fikk revet av shortsen , og blodet fosset osv....
fra norsk nettavis :  " Kvinnens dongerishorts skal ha blitt revet i stykker , og benet hennes fullt av blod fra såret hun fikk etter angrepet fra geparden, ifølge lokale medier. "
Og videre står det at hun hadde ryggen snudd til geparden...

Noe jenta selv har sagt at ikke stemmer overhodet. Og det hele var en hendelse hvor geparden skulle ta maten , og kom nær jentas lår som gjorde av hun fikk et par kloremerker.

( fra x-plore : Geparden kom for nære og skrapte henne på låret og høyre langfinger i dèt den forsøkte å få mat. Den trakk seg unna med en gang. Jenta opplevde ikke dette som farlig og ønsker å få frem at gården er et trygt sted og at alle frivillige får god opplæring. Hun sier at hun syns denne fremstillingen av hendelsen er trist og at prosjektet er et fantastisk sted. ) 

Flere av nettavisene " klager " på at informasjonen fra lokale medier var feil , og at det var de som overdrev , men hva med å få en uttalesle fra jenta først før de poster det ???
Igjen viser det at man kanskje ikke bør stole på alt som står skrevet i media... hmf !
Heldigvis var så var det en bra ting at det ikke stemte både for hennes del, men også harnas sin del.

Jeg har jo ikke vært der ennå men slik jeg forstår det via blogger, x-plore, harnas så er sikkertheten veldig høy , og de har god opplæring der. Så jeg er absolutt ikke nervøs for å dra dit.
De hadde jo ikke kunnet fortsette dersom alvorlige hendelser hadde skjedd støtt og stadig.

Nei,det er jeg ikke bekymret for !

X-plore har også gått ut,og informert om hendelsen, og gitt klar beskjed om at jenta har det helt fint, og at denne situasjonen ble tatt ut proporsjoner! http://www.x-plore.no/news

Så  No need to worry : D 

//Susie

6. februar 2012

50 dager igjen dere! :D

Idag er 50 dager til jeg reiser , det kommer til å gå så sinnsykt fort... For hver dag som går nå , så kribler det mer og mer i magen når jeg tenker på det.

Om 4 uker så kan jeg faktisk begynne å pakke litt... Ikke at jeg gleder meg så mye til det for det kommer til å bli et h.... Hva skal jeg ha med ? Hva trenger jeg ikke å ha med?
Hvor mye skal jeg pakke med? osv ... Det er bra å lese alle tipsene fra de som har vært der før inne på en facebook-side for harnas..

De fleste skriver at de anbefaler å ta med en jaktkniv / Lommekniv fordi de knivene de har er så dårlige .
Men jeg er så usikker på det å ta med meg kniv i bagasjen.. selvom det er i den bagasjen jeg sender.. Jeg vet jo ikke hvordan de reagerer på det... tror nok jeg vil gå å tenke for mye på det,så dropper nok den.... Får heller irritere meg grønn over dårlige kniver der nede... ( Knivene er ifht food prep )

Ellers er det ting som sovepose, hodelykt, kremer etc som går igjen hos de fleste... men jeg kommer nok til å spørre en som var der ifjor om litt tips rett før jeg skal dra...

Som skrev tidligere, så "øver" jeg meg på å skrive korte innlegg ; ) hehe...

// Susie