22. februar 2012

under 5 uker... :D

Fy som tiden flyr... Nå er det brått bare 34 dager til jeg reiser... Det er jo bare helt sinnsykt! 
Jeg vet ikke om jeg har skrevet om det før, men uansett... Harnas har tidligere hatt en tur for de frivillige  ( typ 6 dager ) hvor de drar utenfor gården ,og bor ute i "the wild". her skal man lære seg lage bål uten bruk av fyrstikker,lighter..etc, men ved hjelp av pinner.. du vet den gode gamle måten å gjøre det på.. + mange andre ting... Greia var at man skulle klare seg uten alle de "moderne" tingene,. 

Men den bushmanland-turen har de desverre kuttet ut ( tror det var pga han som hadde ansvaret for den,har fått mer ansvar på gården,og hadde derfor ikke mulighet til denne utflukten lenger ) , så ble litt deppa når jeg så det da jeg hadde gledet meg til å"skryte" på meg at jeg hadde bodd i telt ut i "the wild" ,og overlevd ved hjelp av naturen ( ihvertfall til en viss grad :p ) 
 Men nå har det seg slik at denne turen gjør de altså ikke lenger.. buuuu!
Jeg har sendt mail til Siren,og spurt om de har erstattet bushmanlands-turen med noe annet,så venter i spenning på mail fra henne :) 
Jeg vet de har en tur som varer en uke hvor man drar ut i ørkenen,men dette blir litt mer "luksus"- tur, så usikker på om jeg kommer til å melde meg på den. Men samtidig etter å ha sett på bilder, så virker det helt fantastisk flott å være med på den turen også. 
Men det er uansett noe man melder seg på der nede,så tar det litt som det kommer. 
Legger det uansett inn i "feriebudsjettet" , så får vi se hva det blir til.

Men jeg tenker at det må jo være morro, og dra på en sånn type utflukt uansett. 
hmmm.. "tenke*  tenke * !"   Mye frem og tilbake her nå.. haha!

En liten ting jeg IKKE var så glad for å lese tidligere idag , var at det var streik på flyplassen i frankfurt... Det ble jeg litt stressa over egentlig, men samtidig så tenker jeg at de kan vel ikke holde på å streike i over 1 mnd på en av verdens mest trafikerte flyplasser, kan de ? : s

Men heldigvis, et par timer senere, så sa de på radioen at streiken var over, så vi får satse på at de ikke velger å gå ut i streik igjen!  Og jeg har uansett ikke hørt noe fra reisebyrået jeg reiser gjennom så da går jeg utfra at jeg ikke trenger å bli bekymra... ( enn så lenge )

//susie