5. april 2012

















Bilder














Litt bilder












2 dager av oppholdet unnagjort

hei alle sammen,
nå har jeg vært her i snart tre dager,og jeg stoooooorkoser meg :)

første dagen var bare en sånn velkommenkveld hvor vi møtte de andre her,og spiste med de. Selvfølgelig tok de en prank på oss,og serverte oss baboonfood første... Jeg skjønte med en gang at det var noe for de andre stirret så sinnsykt på oss.. Hehe... Var ikke noe stress da..

Så ble vi vist til våre hytter,hvor vi ble veldig advart mot slanger,og at man måtte passe seg noe sinnsykt. Jeg,Madsen og Camilla sov IKKE mye den natta for å si det sånn.

Dagen etter startet inforunden,og vi startet med en fence patrol hvor vi bare sjekket at alt var ok rundt... Men så skulle lederen vår bare gå bak,for bilen bak hadde fått motorstopp.. Mens han er borte ser vi plutselig to dyr som er på veien.. Plutselig ser vi at det er to løver.. når ervert kommer tilbake,så spør jeg han om de skal være der... Skulle sett ansiktet hans da ja... Hehe.. Han bare:NO.... Ja,så var det da to løver som hadde rømt fra sitt enclosure,og løp rundt... Og vi satt i en åpen bil.. Det ble masse styr,og var mye action,men etter en time eller noe så klarte de å skremme de tilbake.. Men de var bra nervøse,så det var veldig alvorlig.. Det var visst første gang at løver hadde klart det...

Når vi kom tilbake,så ble vi med på food prep,og måtte skjære fra et esel lår.. Yummy... Hehe,og gikk vi for å mate de dyrene gruppa mi har ansvar for.

Vi har ansvar for: mogoose,to leopard-ungdommer, strutsene, hunder,baby villsvin, 4 bavianer og et parrot... :)

Koooooser meg Max:)












Nå har jeg vært her seks dager,og imorgen går vi fra å være newbies til oldies..wuhuuuuuu:) det er litt stas.
Vi har for det meste vært på foodprep,som består i å gjøre klart maten til de dyrene vi har ansvar for samt stå for matingen + rengjøringen.
Det er egentlig helt greit å gjøre. Og så har jeg vært på tracking hvor jeg har lært å lese spor,og finne ut hvilken dyr det er.. Veldig spennende!

Eller så har jeg vært inne hos de fire ungdomsbavianene,og det gikk greit.. Bare et bitt.. Men jeg hadde med en leder slik at hun kunne distrahere de dersom de ble for gale.. For de kan virkelig angripe.. En voksen bavian har styrken til åtte sterke menn... Og bavianene tester deg alltid i begynnelsen som står i å bite,lugge,dra i alt de finner så jeg har et stk trøye mindre.. Er fortsatt litt nervøs for å gå inn,og de ser rett gjennom deg selvom du prøver å late som at du ikke er redd... Rengjorde der idag,og det gikk fint,men da hadde de maten å fokusere på så da var ikke jeg så viktig lenger.

Gruppelederen min dro idag til et annet prosjekt for to uker,og ville at jeg skulle være gruppeleder for min gruppe,altså hounddogs:)
Veldig moro,og veldig koselig at hun ville at jeg skulle ha ansvaret,så nå er jeg gruppeleder:) wuhuuuu:)

Idag,altså sjette dagen så har jeg vært med på tour,dvs at vi er med å hjelper å mate de større dyrene mens turistene sitter i bilen og ser på.
Så idag har jeg matet flere større løver hvor vi kaster maten over gjerdet, matet 21 geparder (inne i enclosure) veldig spennende,de var så aggressive idag.. Og villhundene,de skulle ha innvoller så det var jo digg å ta ,og lukta var Nice..NOT!

Men veldig moro da..:)

Det går faktisk greit å stå opp kl.seks ettersom vi legger oss senest ni hver dag... Man er totalt utslitt kl ni om kvelden så det er ikke noe problem...
Siden det har blitt vinter,så er det veldig kaldt på natten her,men varmt om dagen..

Skal prøve å blogge til Uka igjen :)

Later guys,det er natta:)

Klem fra susie


Location:Namibia