12. mars 2012

JEEEEEZEZ!

Nå er det pokker i meg snart bare 2 usle uker igjen,så er jeg på farta til Africa:D 
Gud som jeg gleder meg! 

Idag var jeg å tok mine siste vaksiner, utrolig deilig å være ferdig med det! 
To kjipe stikk + drikkevaksine, og noen kroner fattigere.. Vaksiner er ikke akkurat billig.. Men men,det må vel til...
Det gikk relativt greit å ta de siste vaksinene, men ble litt svimmel og ør i et par timer etterpå.. Jeje,går seg til :)

Ellers har jeg funnet ut at jeg kommer til å ha med koffert istedet for sekk nedover. Mye enklere å pakke opp og ned av enn å måtte "grave" i sekken etter ting, alle tingene må legges inn i skap,og hyller uansett. 
Jeg fikk nemlig vite av Marie at man får ikke ha verken sekkene eller koffertene i hytta pga slanger.
Ja,du leste riktig... SLANGER..... æææææææ, er ikke fan av slanger,kjenner jeg!  grøss! 
De er fortsatt ekle selvom de er ufarlige, men der  så er de jo fleste både ekle og farlige.... Dårlig kombo,spør du meg! Liker IKKE!
De liker visst å gjemme seg i kofferter og sekker... hmf! Finn dere et annet sted å gjemme dere,sier nå jeg... 
Litt småangst nå for at jeg skal møte på en slange mens jeg er der,merker jeg.. hmmm... Det er inte bra!  Og jamman har jeg ikke hørt noen rykter om at det er "slangesesong" når jeg skal være der... God damn it! 
!%&#¤&&!"#%%  ( mitt forsøk på tegn-banning)

Fikk også tips om at jeg ikke trengte å ta med sovepose, men tror jeg velger å gjøre det allikevel.. Kjekt å ha! Evt skulle det bli trangt om plassen så får jeg heller ta et nytt valg om den skal bli med da i stedet, men foreløpig så er den i planen om å bli med! 

Jeg har jo sagt til folk at jeg skal prøve å blogge hver dag, men jeg kan vel egentlig si nå at jeg tror nok ikke det blir hver dag. Men selvfølgelig skal jeg prøve å oppdatere så ofte jeg kan. 
Men jeg vil liksom ikke bruke tiden min der til å sitte på nettet og blogge kan du si!!!
Vil jo oppleve mest mulig i løpet av de 5 ukene jeg skal være der. Så har bestemt meg for å prøve å blogge litt hver kveld før jeg legger meg, og poste det 1- 2 ganger i uka eller noe... Bilder har jeg hørt at tar sinnsykt laaaaaaaaang tid å laste opp,men skal prøve å få lagt ut bilder innimellom :) 

Er kanskje ikke så mange som leser denne bloggen,men jeg blir veldig glad for hyggelige kommentarer altså :D :D 

//susie