13. mai 2013

Ut på nye eventyr--denne gangen blir det Sør-Afrika & Botswana :)

Heisann! 
Da tenkte jeg at jeg like så godt kunne fortsette på denne bloggen,så dette har herved blitt gjort til en reiseblogg,og ikke bare en blogg for den ene turen til Namibia :)

Da var det brått på tide med en tur til vakre Afrika igjen:) Denne turen ble bestemt i noe kortere tid i forveien enn forrige.
Namibia-turen booket jeg i 1 år i forveien, men denne ble brått booket kun 1 mnd i forveien :)

What has happen to me? :D 

Denne gangen er jeg så heldig at jeg skal få reise 1 uke til Jo'burg ( Sør- Afrika )  og 3 uker til Maun (Botswana )  det blir en jobb/ferie tur hvor jeg reiser ned som en agent på 2 av våre prosjekter, og så tar jeg like så godt to uker ferie mens jeg først er der:)

Denne gangen har jeg ikke muligheten til å være der 5 uker lengre enn planlagt :) så slapp av mor,denne gangen kommer jeg faktisk hjem den datoen jeg skal ;)

Turen går for så vidt ut på det samme som Namibiaturen bare at det er andre typer prosjekter.
Og jeg gleder meg syyyyykt mye til å kunne besøke disse to prosjektene :)
Begge er frivillighetsprosjekter hvor "lønnen" man får er de fantastiske opplevelsene man får. Og det er verdt mye mer enn penger om jeg skal være ærlig!

Pakkingen startet så vidt i helgen som var,og man skulle tro at det ville gå raskt siden jeg vet hva jeg trenger å ha med siden jeg var i namibia på samme tid som ifjor,men neeeeeida.. Syns nesten det er verre :p  haha!
Men noe som er utrolig digg er at jeg slipper å ta noe særlig med vaksiner siden jeg tok det meste ifjor :D Penger spart :D  

Dnene gangen har jeg planer om å kjøpe med meg en bok om tracking slik at jeg kan komme enda mer forberedt,og kanskje klare å lære meg enda mer om tracking og dyrene :D

å gud,nå begynner det å gå opp for meg at jeg skal reise om 1 uke :D

 Jippi!