26. april 2012

Moooooore



Meg og pride








Litt bilder. Igjen:)

Hei alle sammen,
Jeg er for trøtt til å skrive så mye nå,men tenkte å legge ut litt bilder så får heller skriveinnlegget komme i løpet av helga:)






Fikser GPSbåndet til vill-geparden Max :) stas!




Meg og erin :) hun jobber her:)




Johan mater ville Gepardene mens vi ser på:)




Max





22. april 2012

Bildaaaar
















Mer bilder





Her synger vi team-sangen vår for de andre:)




Meg og Marte:) miss you!




Baby caracal






Bilder






The houndogs team:)














Ohh my,bare to uker igjen:(

Hei alle sammen,
Etter litt mas fra folk så kommer det et nytt innlegg...
Sorry at det tar litt tid mellom hver gang men når man er her så er blogging kanskje noe av det siste du tenker på,så derfor tar det litt tid.
Men en ny uke har gått og nye opplevelser har skjedd.. Hehe..

Har for det meste vært på food prep,men om onsdagen var jeg på research igjen,og det var som vanlig kjempe morro.
Denne gangen skulle vi ut å finne de to brødrene Max og mauritz. Og det gjorde vi så klart.. Vi fant de rett etter de tydeligvis hadde vært ute på jakt for de drev å spiste på en baby gnu... Stakkars gnubabyen men det var veldig spennende å få oppleve det. Vi stod ca en meter fra de.. Disse to er som pride. Handraised,men sluppet ut i det fri igjen med suksess:)



Det var en super dag :) liker research veldig godt....

Onsdag var det også igjen klart for lapa- night,og denne gangen var temaet caveman... Dette er resultatet:



Haha,vi hadde det bare såååååå morsomt. Jeg digger lapa-night. Alltid så god stemning her:) skal legge ut litt bilder i neste innlegg.

Torsdag var igjen en drittdag for da forsvant mange av mine gode venner her. Deriblant besteste maia:( så torsdag ble det tårer:( savner dere masse allerede.
Fredag fikk jeg ikke lov av teamet mitt å være på food prep,så da ble det hesteridning.. Det var sinnsykt kult, hadde en så fin dag. Glemte kameraet mitt så ble ikke noe bilder... Men skal få tatt bilder neste gang:)

Denne dagen kom også nye newbies,og vi hadde jo seff en pranks på lager:) haha.... Vi gav de en test som ville avgjøre hvilken gruppe de kom.. Og det var f.eks drit kjipt å komme i crocs for de fikk ikke gjøre noe annet enn dishes...hahaha... Veldig morsomt... Og så fikk vi brev og gaver fra de som dro,og jeg fikk såååå mye sjokolade og fine ord:) begynte seff å gråte for jeg ble så rørt.. ( ble du sjokket nå,Morten? ) haha...

Men det blir litt kort innlegg for jeg har ikke så mye strøm.
Men imorgen har jeg blitt valgt ut til en gruppe som skal gjøre research i tre dager ved damhouse,og alle er så misunnelige.. Faen det kommer til å bli så sykt kult. Vi er fem som drar.
Kommer til å vise bilder og fortelle når jeg er tilbake:)

Og by the way,kan brått se ut til at jeg blir her to ekstra uker;)

Snakkes,

Love,
Susie