27. februar 2012

Det er så sykt, 4 uker til,og jeg er på vei til Harnas :D

Denne uka skal jeg sette av litt tid til : Planlegg Harnas tur- tid! :p
Jeg må få litt oversikt over hva jeg skaffe meg,og hva jeg ikke trenger å kjøpe med. Ja,det er fortsatt 4 uker igjen, men tiden går så sinnsykt fort, og siden jeg har så liten tid til overs i hverdagen, så må jeg begynne allerede nå :)
Men jeg syns jo det er litt stas å gjøre også, for da går det ennå mer opp for meg at nå er det ikke lenge igjen :)
Jeg har som mål at den siste uka før jeg reiser så skal jeg liksom være ferdig med det meste... det skal bare pakkes ned, så kan jeg bruke siste uka før avreise til trening, henge med familie og venner.. etc.. :) 

Fikk ordnet kjøring til flyplassen igår( snille mammaen min og RB. ), så nå er vel alt bortsett fra pakking i orden! Digg!  Full kontroll, så nå er det bare å kjøre klar permen med all info med kopi til mor, så er vi redo!
( Linn mari, du kjenner til reiseinfo-permen vel??? hahaha )

Jeg både gruer og gleder meg til å begynne med pakkingen. Jeg må prøve å huske på at de vasker tøyet ditt der borte, men jeg er jo tross alt jente.. Vi liker å ha med oss altfor mye klær.. ( selv når vi tror vi har pakket lite og fornuftig, så har vi som regelt ikke det.. hehe ) Håpløst!

Ifht til varme klær så kommer jeg nok til å drøye med legge frem til jeg har sjekket værmeldingen rett før jeg drar + at jeg spurte om Marie kunne gi meg et par tips ( siden hun allerede har vært der i 4 uker når jeg kommer ned )

Kommer tilbake under planleggingskvelden :D 

// Susie