31. januar 2012

regning betalt: CHECK

Her om dagen betalte jeg endelig siste rest av oppholdet , og gud hvor det er deilig å slippe å tenke på det lenger . Så fort de bekrefter at det er kommet inn på konto,så kan jeg slappe av  : ) 
Nå er det kun sparing av lommepenger som gjelder  +  at jeg har jo fortsatt litt innkjøp av ting igjen...
Og vi vet alle at solkrem og sånne ting er ikke billig. : /

Harrytur ( som de kaller det )  til Sverige?  jepp!  Sist jeg reiste til Afrika , så dro vi på apoteket i sverige for å kjøpe inn ting vi trengte derfra , og vi sparte faktisk ganske mye på det. Og siden jeg bor så nærme så er det vel ikke noen tvil om at jeg bør handle det jeg mangler der :D

Ellers har jeg blitt fortalt av en som har vært der tidligere om at internettlinja der er ikke akkurat den raskeste , så jeg bør vel kanskje ikke regne med å få lagt ut bilder hver dag for å si det sånn : p
Men skal selvfølgelig prøve å legge ut og oppdatere så ofte jeg kan.

Hihi, det høres jo nesten ut som om jeg drar om et par dager vettu , men neida... fortsatt 56 dager igjen : p

Ivrig.... ?  JEPP!

// Susie

77 dager igjen.... :D

wæææ, nå går tiden fort assa.. Bare 77 dager igjen :) :) ( ja, jeg teller dager! haha)   Reisefeberen har virkelig begynt å kicke inn!!
Her om dagen fikk jeg oversendt dokumenter på hvem som skal hente meg på flyplassen, og hvor jeg skulle sove 1 natta.  Må nemlig overnatte 1 dag i Windhoek før vi kjører til Harnas :)
Det er da det virkelig begynner å gå opp for meg at nå er det ikke lenge igjen.
De har et fast sted, typ sånn backpackersted hvor alle som skal til Harnas overnatter,så jeg kommer nok til å bli kjent med flere allerede der :) Gleder meg!  Grunnen til at man helst skal komme dagen før man kjører til Harnas er fordi at man skal være sikker på at man er klar til klokken 09.00 dagen etterpå. ( kl 09.00 african-time vel og merke... så klokken 09.00 kan fort bli kl.11.00.. hehe... )
Da skal nemlig bilen til Harnas dra.
De kjører nemlig kun 1 gang, så om man misser den, så må man betale for ekstratur, og det var ikke særlig billig.
Jeg bestilte slik at jeg kommer tidlig torsdag,så da har jeg hele dagen i windhoek, og er klar til avreise harnas fredagen.  :)  Forhåpentligvis er det bra nett der slik at jeg kan blogge litt på torsdagen, og prate på facetime med pappa :D

Foreløpig så er det ingen andre som skal reise samtidig som meg , men jeg vet om flere som reiser typ 2-3 uker før meg,og er der nede når jeg kommer. Også er det en jente som kommer uka etter meg.
Hun ene ( jepp marie, det er deg.. hehe )  har også opprettet en blogg, og gjett om jeg skal følge med på den når hun har dratt ned :) Hun drar ca 4 uker før meg. Det blir så gøy å følge med på !  :) :) Og ihvertfall når det er så nærme min avreise også.

Når jeg fikk de dokumentene, begynte det virkelig å gå opp for meg at jeg snart skal 5 uker til Afrika.
Det er jo helt sinnsykt, og det kiler i magen hver gang jeg tenker på det!
Er veldig stolt og glad for at jeg bestemte meg for å dra :) :) Tror det kommer til å bli den beste opplevelsen i mitt liv! wiiiiiiiiii :D

 Nei,det fins bare et ord å si: STAS! 

SHOP SHOP SHOP!

Nå etter nyttår begynner tiden for å kjøpe inn det siste til turen ( man må jo utnytte tiden hvor det er salg  ;) )
Jeg mangler faktisk ikke så altfor mye, men det dukker nok sikkert opp ting jeg trenger som jeg har glemt bort :p   Ting som solkrem , apoteks-stæsj  etc... etc..... må jo selvfølgelig kjøpes inn.
Men det gidder jeg ikke å ordne med før mars. 
Jeg vet ihvertfall at jeg må skaffe meg en sovepose før avreise .
Tenkte å begynne å sjekke ut litt, men gidder liksom ikke å legge alt for mye penger i det heller.. Hmm , si fra om noen har noe tips :)
gjennomsnitt min.temp er ca 13 grader om nattan på tiden jeg er der.
+ at jeg tenkte jeg skulle kjøpe meg et nytt lite kompaktkamera. ( mitt ville ikke virke mer når jeg var på tur sist)
Jeg har allerede et bra speilreflekskamera , men syns det er greit å ha med et mindre et også.
Jeg har sett litt på Canon Ixus 230 HS eller 220 HS, men har ikke bestemt meg helt ennå på hva jeg skal kjøpe.
Har jo litt tid igjen til å bestemme meg ;)

Dere får beklage om innleggene mine blir litt oppstykket, men sånn er det bare!  hehe..


- Susie