4. mars 2012

Er det sant??

Virkelig, er det bare litt over 3 uker igjen? Jeg har sikkert sagt det i hvert eneste innlegg nå, men det er sååå sykt å tenke på at jeg skal snart dra til Harnas.. ( ENDELIG )

Igår satt jeg og skrev ned det jeg MÅ huske på å ha med i håndbagasjen, og så begynte jeg å skrive ned det jeg trenger av småting. Fant ut at jeg har egentlig ganske mange shortser,så tror jeg skal være flink å droppe å kjøpe så mye klær til turen.. De anbefaler jo også at man tar med "gamle" klær som det ikke er så farlig med....
Så jeg skal være fornuftig : D   men har nok av andre småting jeg må kjøpe inn, så skal nok klare å dekke det behov et ja : p

Idag hadde jeg en liten opprydding i skapet,så da begynte jeg like så godt å legge frem til klær jeg vet jeg skal ha med. 
Dette blir sååå bra! 

I løpet av denne uka tenkte jeg skulle få ordnet meg sovepose, kamera og litt andre småting. Så tar jeg siste shoppingrunde til turen sånn uka før. + at det dukker jo alltid opp noe man må kjøpe med.  Sovepose tenkte jeg bare skulle kjøpe på Claes Olson, de har en til 299.. Funker nok helt greit! I denne omgang så trenger jeg liksom ikke en sånn super fancy sovepose,og siden det ikke er så kaldt på natten der når jeg skal dit så klarer jeg meg nok med en sommersovepose. 

Neste Mandag er jeg klar for siste runde med vaksiner, det skal bli deilig å være ferdig med det. Ikke at det gjør så sykt vondt å ta de,men det er bare så kjedelig å ta det.. + at det koster jo flesk med disse vaksinene.
Men man må vel ta de,så bare å bli ferdig med det! 
Kjipt å bli kjempe dårlig pga man ikke ville ta vaksinene liksom.

Nei, dette ble ikke så langt innlegg, er litt slapp på skrivinga ikveld! 

Gleder meg til å lese neste innlegg i Marie sin blogg.. hun har jo vært på Harnas i et par dager nå :D Heldige! 

//susie